Rooiseheide 31, 5481 SG Schijndel vanderdoelen@olie-zo.nl (073) 549 2755 Ma. t/m vr. 8.00 - 17.30 | Za. en zo. gesloten
APK Schijndel

APK-keuring

Autogarage Van der Doelen is u graag van dienst met een deskundige en snelle APK-keuring van uw auto. Wij voeren APK-keuringen uit voor alle merken auto’s, met een specialisatie op het gebied van Franse en Zweedse auto’s.

Wat doen wij tijdens een APK-keuring precies?

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijk verplichte keuring. Tijdens een APK-keuring controleren wij uw auto op de wettelijk gestelde eisen voor veiligheid en milieu. Zo worden er voor de APK specifieke eisen gesteld aan onder andere de spiegels, de verlichting, de remmen, de carrosserie en veel meer. De APK is feitelijk een momentopname die aangeeft dat uw auto op dat moment wettelijk gezien op de weg is toegestaan. Het is dus geen (preventieve) onderhoudsbeurt en de keuring geeft dan ook niet altijd de verzekering dat uw auto technisch in orde is. Mochten wij tijdens de APK zien dat er technische mankementen zijn of onderdelen (op termijn) vervangen dienen te worden, dan zullen wij u daar uiteraard over informeren en adviseren.

Wat is de werkwijze rond een APK?

Voor de APK brengt u uw auto ’s ochtends naar onze garage. Houd er rekening mee dat u de auto ten minste een half dagdeel kwijt bent. U krijgt van ons altijd een telefoontje of berichtje zodra uw auto klaar is. Kosten voor het uitvoeren van reparaties, nieuwe onderdelen en het vervangen van onderdelen, overleggen wij eerst met u.

Verloopt de huidige APK van uw auto binnenkort? Meestal kunnen wij u binnen enkele dagen helpen. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.

Laat uw auto APK keuren