Rooiseheide 31, 5481 SG Schijndel vanderdoelen@olie-zo.nl (073) 549 2755 Ma. t/m vr. 8.00 - 17.30 | Za. en zo. gesloten

Camper onderhoud en reparatie

Als u het woord camper hoort, krijgt u vast en zeker een warm gevoel van binnen. De mooie maanden staan voor de deur en u kan er eindelijk op uit met de camper. De mooie herinneringen komen weer naar boven én u hoopt dat deze periode ook zo’n fantastische maanden zullen worden als andere jaren. Wij helpen graag mee aan het bezorgen van een top tijd met uw camper!

Onderhoud van camper

Elk jaar gaat u één of meerdere keren met uw camper weg. U wilt zonder zorgen op de bestemming aankomen, maar ook zonder zorgen weggaan! Daarom is het belangrijk dat uw camper onderhouden wordt zodat u niet vroeg of laat voor hoge of onnodige kosten komt te staan. Ga daarom met een gerust hart op vakantie in een door ons onderhouden camper.

Reparatie

Doordat u niet dagelijks in uw camper rijdt, kunnen er onopgemerkt problemen ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gesleten of verdroogde banden, versleten schokdempers, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang. Laat daarom uw camper door ons controleren zodat u op weg kunt naar een zorgeloze vakantie.

Camper onderhoud en reparatie