Rooiseheide 31, 5481 SG Schijndel vanderdoelen@olie-zo.nl (073) 549 2755 Ma. t/m vr. 8.00 - 17.30 | Za. en zo. gesloten

Storing in uw auto? Wij helpen u verder!

In auto’s is tegenwoordig heel wat ‘intelligente’ elektronica verwerkt. Als uw auto een storingsmelding geeft, is het dan ook niet altijd even makkelijk om te constateren wat er precies mis is en hoe u dit op kunt lossen. Autogarage Van der Doelen is gespecialiseerd in het stellen van de juiste diagnose wanneer u een storing heeft in uw auto. Onze monteurs hebben hiervoor verschillende cursussen en updates gevolgd en hebben hierin een ruime ervaring opgebouwd.

Storingen accuraat uitlezen

Voor de merken Renault, Citroën, Peugeot, Volvo en Saab beschikken wij over officiële uitleesapparatuur, die het mogelijk maakt de systemen achter de verschillende technische toepassingen in uw auto accuraat uit te lezen. Ook voor de meeste andere merken beschikken wij over test- en diagnose-apparatuur. Door onze uitgebreide ervaring met complexe storingen werken wij veel voor andere garages, autohandelaren en leasemaatschappijen.

Storing in uw elektrische auto?
Het oplossen van storingen in elektrische auto’s is een vak apart. Daarom hebben we bij Autogarage Van der Doelen de juiste cursussen en trainingen gevolgd en zijn we gecertificeerd om diagnoses te stellen, storingen te verhelpen en reparaties uit te voeren aan elektrische auto’s. Zo kunnen we u ook bij een storing in uw elektrische auto snel, deskundig en verantwoord helpen.

Neem voor meer informatie contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Storing uitlezen