Rooiseheide 31, 5481 SG Schijndel vanderdoelen@olie-zo.nl (073) 549 2755 Ma. t/m vr. 8.00 - 17.30 | Za. en zo. gesloten
Auto onderhoud Van der Doelen

Uw auto vakkundig onderhouden

Grote beurt of APK-keuring? Uitlaat vervangen of een nieuwe distributieriem? Door het onderhoud van uw auto onder te brengen bij Olie&Zo Van der Doelen, kunt u langer en voordeliger genieten van uw auto.

Onderhoud van uw lease-auto

Onze monteurs beschikken over een ruime kennis, kunde en ervaring. Niet voor niets zijn wij als één van de weinige autogarages in Schijndel en omgeving partnerbedrijf van ANWB. Daarnaast zijn wij een door BOVAG gecertificeerde autogarage. Ook uw lease-auto of bedrijfswagen is bij ons dus in goede handen. Met ons lease-contract voor auto-onderhoud weet u bovendien precies waar u aan toe bent en houdt u grip op de kosten.

Terwijl uw auto in onze garage staat, zorgen wij er graag voor dat u mobiel blijft. Daarom kunt u bij gebruik maken van een leenauto of leenfiets.

Tarieven van een onderhoudsbeurt

De prijzen van de onderhoudsbeurt verschillen per auto. We onderhouden alle auto’s keurig volgens de voorschriften van de fabrikant. Voorafgaand aan de beurt informeren wij u uiteraard over de kosten die deze voor uw auto met zich meebrengt.

Afspraak maken

Maakt u bij ons een afspraak voor onderhoud, dan kunnen wij uw auto meestal binnen één week in behandeling nemen. Mochten er onverwacht extra kosten aan uw voertuig komen, dan informeren wij u uiteraard voordat we tot reparatie overgaan.

Heeft uw auto onderhoud nodig?