Rooiseheide 31, 5481 SG Schijndel info@doelenschijndel.nl (073) 549 2755 ma. t/m vr. 8.15 - 18.00 | za. 8.30 tot 12.00
Reparatie auto Schijndel

Uw auto snel en deskundig gerepareerd

Bent u op zoek naar autogarage in Schijndel die uw auto snel en vakkundig repareert? Van der Doelen helpt u graag verder. Onze kwaliteit wordt ondersteund door diverse erkenningen en certificeringen, zoals de erkenning door BOVAG en de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Als één van de weinige autogarages in Schijndel en omgeving zijn we bovendien partnerbedrijf van de ANWB. Alle monteurs in ons bedrijf zijn geschoold door de ANWB en gediplomeerd eerste monteur. Ook onze specialisatie op het gebied van Franse en Zweedse merken is uniek te noemen. Zo zijn wij het enige garagebedrijf in Schijndel dat gespecialiseerd is in het onderhoud en de reparatie van Volvo en Saab.

Terwijl uw auto in onze garage staat, zorgen wij er graag voor dat u mobiel blijft. Daarom kunt u bij ons voordelig een leenauto huren of een gratis fiets meenemen.

Reparatie met uw eigen onderdelen

Van der Doelen biedt u de mogelijkheid uw eigen onderdelen mee te brengen. Wij zorgen dan voor een vakkundige reparatie met de door u geleverde onderdelen. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze diensten te kunnen waarborgen, dienen de onderdelen aan een aantal eisen te voldoen. Lees meer over reparatie van uw auto met uw eigen onderdelen.

Reparatie van uw auto