Rooiseheide 31, 5481 SG Schijndel vanderdoelen@olie-zo.nl (073) 549 2755 Ma. t/m vr. 8.00 - 17.30 | Za. en zo. gesloten
Nieuw soldeerstation voor elektrische reparaties

Nieuw soldeerstation voor elektrische reparaties

Als één van de eerste autobedrijven in Nederland beschikt Van der Doelen sinds kort over een soldeerstation. Het soldeerstation, dat bestaat uit verschillende soldeerbouten, maakt het mogelijk reparaties te verrichten aan de elektronica in je auto.

Met de aanschaf van het soldeerstation spelen we bij Van der Doelen in op een verschuiving die al jaren gaande is: waar we eerst vooral mechanische werkzaamheden verrichtten, verrichten we nu steeds meer reparaties aan elektronica. Met het soldeerstation zijn we onder andere in staat moederborden en hardware in je auto te repareren.

Gecertificeerd voor hybride en elektrische auto’s

Behalve in het materiaal, investeren we bij Van der Doelen uiteraard ook in de kennis die nodig is om reparaties te verrichten aan elektronica en in het bijzonder aan elektrische of hybride auto’s. Zo hebben onze monteurs verschillende cursussen gevolgd en zijn zij gecertificeerd om aan hybride en elektrische auto’s te mogen werken.

Wil je meer weten over onderhoud en reparaties van elektrische of hybride auto’s?  Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer!