Rooiseheide 31, 5481 SG Schijndel vanderdoelen@olie-zo.nl (073) 549 2755 Ma. t/m vr. 8.00 - 17.30 | Za. en zo. gesloten
Veilig op vakantie met onze vakantiecheck

Veilig op vakantie met onze vakantiecheck

Vroeger was het heel normaal: wanneer je een lange afstand ging rijden, al was het maar een dagje naar zee, dan kwam je even langs om je auto te laten controleren. Bij Van der Doelen merken we dat deze gewoonte tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Maar een rit van honderden of soms zelfs duizenden kilometers in een volgeladen auto met misschien zelfs nog een caravan of vouwwagen erachter, stelt andere eisen aan je auto dan het normale woon-werkverkeer.

Hitte, lange afstanden, zware bagage, bergachtig gebied, het trekken van een aanhanger… het heeft allemaal invloed op de prestaties van je auto, hoe deze op de weg ligt en hoe deze reageert. Trek je er met de auto op uit deze zomer, dan is het dus zeker aan te raden even langs onze garage te komen voor een vakantiecontrole van je auto. Zo weet je zeker dat je veilig de weg op kunt en minimaliseer je de kans dat je met pech langs de weg komt te staan.

Voor een vakantiecheck kun je meestal binnen enkele dagen bij ons terecht. Voor slechts € 9,95 zorgen onze monteurs graag voor een snelle en vakbekwame controle. Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.