Rooiseheide 31, 5481 SG Schijndel vanderdoelen@olie-zo.nl (073) 549 2755 Ma. t/m vr. 8.00 - 17.30 | Za. en zo. gesloten

WhatsAppen met Van der Doelen

Bij Van der Doelen doen we eigenlijk al jaren hetzelfde: we werken met veel plezier aan uw auto. Maar tegelijkertijd gaan we natuurlijk met onze tijd mee. Zo hebben we de laatste jaren volop geïnvesteerd in kennis en vaardigheden op het gebied van bijvoorbeeld milieuvriendelijke technieken en elektrische voertuigen. Ook nu laten we u als klant graag weten dat wij iets nieuws gaan doen.

Sinds kort zijn wij ook bereikbaar per WhatsApp op telefoonnummer 06 – 305 738 66. Dat betekent niet alleen dat u ons beter kunt bereiken, maar ook dat wij sneller en gemakkelijker met u kunnen overleggen over de werkzaamheden die we aan uw auto uitvoeren.

Snel en laagdrempelig
Even een foto sturen van een lampje dat brandt in uw auto of een dubbelcheck over wat een reparatie precies kost? U stuurt per WhatsApp uw vraag en deze komt rechtstreeks bij onze monteurs terecht. Maar het werkt ook prima andersom: staat uw auto bij ons op de brug maar zit u zelf de hele dag in vergadering? Onze monteurs sturen u een berichtje over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten die hieraan verbonden zijn, en u reageert wanneer het u uitkomt. Op die manier houdt u meer grip op de werkzaamheden die wij voor uitvoeren en de bijbehorende kosten, terwijl wij tegelijkertijd sneller en efficiënter kunnen werken.

Onze WhatsApp-service op een rij:

  • Ma t/m vrij van 8u tot 18u bereikbaar via WhatsApp en op zaterdag van 8.30u tot 12u
  • Direct contact met een monteur van onze werkplaats
  • Altijd binnen een uur een reactie op uw bericht
  • Meer grip op werkzaamheden aan uw auto en kosten
  • Appen en/of telefonisch reageren wanneer het u uitkomt

“Als ik in vergadering zit, ben ik slecht bereikbaar. Maar even een appje lezen zit er vaak wel in. Toen Van der Doelen mij appte dat er onverwacht nieuwe remschijven in mijn auto geplaatst moesten worden, kon ik via WhatsApp direct akkoord geven op de extra werkzaamheden en kosten. Wel zo handig!”

Wilt u meer weten over onze WhatsApp-service? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer!